Orasul Maastricht este unul destul de aglomerat daca este sa ne luam dupa numarul de locuitori, aici traind peste 120 de mii de cetateni europeni, printre care si multi romani. Desemenea Maastricht este si capitala provinciei Limburg, deci pentru romanii stabiliti aici este un mare avantaj, locurile de munca se gasesc mai usor, doar locuintele sunt ceva mai scumpe fata de un oras mai mic.

Romanii din Maastricht te saluta in anul 2016

Stim ca abia daca am reusit sa ne acomodam cu rolul de site pentru comunitatea romaneasca din Olanda, dar cum in 2016 avem convingerea ca vom gasi minim doi romani stabiliti aici, in unul din orasele mari, precum Rotterdam sau Amsterdam, care sa ne ajute sa dezvoltam portalul nostru, stim ca vom evolua si ca vom ajungemai aproape de asteptarile voastre. Mai mult, azi am creat si un grup pe FaceBook, in speranta ca daca nu exista pana acum un loc unde sa discuti despre problemele romanilor din Maastricht, acum avem unul.

In rest ce sa va mai zic? Ca aveam in plan un ziar pentru romanii din Olanda? Ca am cumparat un program de rezervari online special pentru transportatori, doar ca pana azi niciunul nu s-a aratat dispus sa sponsorizeze acest site cu cativa euro pe luna? Acestea sunt planuri, probleme din trecut, insa stiu sigur ca anul 2016 va fi cu totul altfel!

Deci in concluzie, daca esti unul dintre romanii din Maastricht, sau din oricare alt oras al Olandei, daca vrei sa ajuti comunitatea si sa te ocupi de una dintre rubricile acestui site, nu ezita sa ne scrii. Sa speram ca ne vor gasi multi dintre romanii stabiliti in tara lalelelor si ca vom reusi impreuna sa facem in acest an mult mai multe decat in anii precedenti!

Romanii din Maastricht

Romanii din Maastricht te saluta in anul 2016