Romanii din provincia Drenthe au cerut de curand sa le creem o pagina separata pe site-ul nostru, ne bucuram si ne executam oferind de azi o noua categorie de articole si o zona de mesaj si anunturi, speciala pentru cei din zona Drenthe. Zona nu este cine stie ce populata, aici traind in jur de 491.036 locuitori – deci mai putin de jumatate de milion. Resedinta provinciei Drenthe este orasul Assen – sau comuna, cum spun olandezii. Cele mai importante comune din provincie sunt: Aa en Hunze, Assen – capitatla, Borger-Odoorn, Coevorden, De Wolden, Emmen, Hoogeveen, Meppel, Midden-Drenthe, Noordenveld, Tynaarlo si Westerveld.

In resedinta provinciei locuiesc cei mai multi dintre locuitorii acestei zone, in jur de 64.320 locuitori. Daca te numeri si tu printre romanii stabiliti in provincia Drenthe, ai nimerit lalocul potrivit. Cu aceasta ocazie as dori sa-l salut pe prietenul meu Pavel ce locuieste in comuna Aa en Hunze, desi nu stiu in care din cele doua localitati: Drentsche Aa sau Hunze. Oricum la vara voi fi musafirul sau, asa ca voi afla pana atunci. Ce ma mira este faptul ca nu i-am gasit grupati pe romanii din Drenthe pe facebook, desi am inteles ca este o comunitate destul de numeroasa in zona.

Daca va doriti mai multe rubrici, daca vreti sa postati anunturi gratuite pe portalul romanilor din Olanda, nu ezitati sa ne spuenti. Vrem ca pana la sfarsitul acestui an sa ridicam site-ul nostru la nivelul celui vechi, fiind convinsi ca vom gasi si voluntari care sa ne ajute sa umplem golurile pe care le avem acum in personalul care scrie si promoveaza comunitatile romanesti din Europa.

Romanii din Aa en Hunze

Romanii din Aa en Hunze