In parcul de miniaturi Madurodam din Haga, veti vedea totul prin ceea ce este renumita Olanda. Casele langa canale, campurile de lalele, targurile de branza, morile de vant, Palatul Pacii si proiectul “Delta” – toate astea va asteapta in Madurodam.

Vizitati parcul Madurodam – si in cateva ore veti cunoaste antreaga Olanda.
Madurodam este unul dintre cele cinci cele mai vizitate parcuri tematice din Olanda.
Bucurati-va de frumusetea pitoreasca din inima verde a orasului Haga.
In parcul Madurodam Olanda reinvie.
In Madurodam revin la viata miniaturile si povestile lor. Sunt atat de multe lucruri de vazut, de descoperit si de facut. Madurodam va va spune povestile din spatele machetelor de cladiri si istoria Olandei prin intermediul multimedia.

Parcul Madurodam este interactiv: voi puteti controla bariera contra furtunii Oosterschelde, sa incarcati containerele pe o nava de marfa in portul Rotterdam, sa decolati de pe aeroportul Schiphol cu avionul si sa participati la o licitatie de flori.

Madurodam este combinatia perfecta a parcului de distractii, a patrimoniului istoric si a uimitoarei naturi. Parcul este renumit pentru frumusetea sa pitoreasca – are mai mult de 5.500 de copaci miniaturali si 55.000 de plante care infloresc pe tot parcursul sezonului.

De la deschiderea sa din anul 1952, Madurodam a fost unul dintre cele mai iconice locuri din Olanda. Este unul dintre cele cinci cele mai vizitate parcuri tematice din tara – o excursie ideala pentru vizitatori de toate varstele.

Vizitati Madurodam
Magazinul Madurodam ofera o gama larga de bunuri si suveniruri uimitoare din Olanda: foarte olandeze, dar oarecum speciale. In Grand Café Panorama si in restaurantul Taste of Holland (Gulstul Olandei), puteti comanda mancaruri tipice olandeze. Alte locuri de interes aproape de Madurodam includ panorama orasului Mesdag, Muzeul Municipal din Haga si Scheveningen.

Parcul Madurodam

Vizitați parcul Madurodam