Primavara in Olanda este o sarbatoare. Dupa toamna si iarna de obicei, lungi, nici o natiune nu se bucura in primele zile de primavara asa, cum o fac olandezii. In intreaga tara, scaunele sunt scoase pe terase, chiar si pe cele mici. Dintr-o data, ca si cand, toti locuitorii Tarilor de Jos par a avea cabriolete, iar cineva fluiera, pedaland o bicicleta. Se poate observa ca primavara din Olanda este intampinata cu mare bucurie, iar pentru cei care vor sa vina aici, este un moment minunat.

Sezonul lalelelor

Nu numai in orase, viata se scurge brusc pe strazi cu un val furtunos – padurile, parcurile si plajele sunt, de asemenea, pline cu oameni. Totul revine la viata: primele frunze si nenumarati muguri de flori stralucitori apar pe copaci. Si prin acest lucru inca nu am ajuns la bucuria si mandria Olandei – lalele, care, impreuna cu multe alte flori cu bulbi, sunt pur si simplu magnifice primavara.

Timpul solar
Inca o data va spunem, primavara este un moment minunat pentru a calatori in Olanda. In medie, soarele straluceste aici timp de 470 de ore, deci exista o oportunitate de a te relaxa pe plaja si de a avea un bronz frumos. Si daca nu va place sa faceti plaja, atunci de ce sa nu faceti doar o plimbare si sa mergeti la una dintre numeroasele cafenele de pe plaja? Tineti minte ca seara si noaptea de aici, de regula, sunt inca reci.

Vara in Olanda

Vara in Olanda este o perioada minunata a anului. In orasele de-a lungul canalelor exista barci cu turisti, in parcuri pe ici pe colo se fac picnicuri si grataruri, iar terasele de vara sunt pline de oaspeti pana seara tarziu. Olanda isi petrece timpul liber pe strada. Deci, sa mergeti in Olanda vara este o idee grozava.

Cu ce te ocupi?
In Olanda, este usor sa gasesti ceva pentru sufletul tau la tara. Pe lacuri va puteti bucura de sporturi nautice, pe plaje – inotati si va relaxati, iar in padure va plimbati la racoare. 7 ore de soare in fiecare zi este un motiv bun pentru a descoperi ceva nou in Olanda.

Festivaluri
Vara este, de asemenea, sezonul diferitelor festivaluri. Olanda organizeaza o Parada, targuri traditionale de vara in patru orase importante, festivalul cultural Oerol pe insula Terschelling, carnavalul de vara Rotterdam si multe altele. Chiar si cu ploile mici, Olanda ramane un loc minunat pentru o vacanta de vara.

Olanda

Primăvara si vara in Olanda