Recunosc ca in ultimul timp nu am mai avut o cerere asa de mare de informatii ca in urma cu 8 sau 9 luni, cand pe vechiul site al romanilor din Olanda primeam zilnic peste 300 de email-uri sau comentarii. O salut cu ocazia asta pe prietena mea din Olanda, aromanca cu suflet de aur. faptul ca varul meu s-a mutat in Rotterdam, ma face sa sper ca in curand se vor aduna aici suficient de multi romani ca sa putem iesi in weekend la o bere.

In acelasi timp sper sa gasesc in Rotterdam si cateva doamne sau domnisoare care iubesc brodatul si goblenurile, caci asta e una din marile mele pasiuni, pictura cu acul. Evident ca nu o sa vina nimeni sa-mi fure capodoperele, cum s-a intamplat de curand cu romanii nostri la muzeu, dar oricum sunt mandra ca am o astfel de hobby.

Daca esti in Rotterdam si ai si tu pasiuni, oricare ar fi ele, sunt aici ca sa le discutam si sa vorbim despre ele, caci depsre lucrurile serioase, cum ar fi locurile de munca pentru romani in Olanda, mai precis Rotterdam, o sa avem o sectiune aparte.

Desigur ca avem si un forum, insa cu parere de rau nu este prea activ, pentru ca nu avem moderatori. Zilele in care fondatorul era inrtegistrat cu 20 sau 30 de conturi pentru a anima discutiile au trecut, asa ca ne bazam pe voi pentru a reinvia forumul romanilor din Rotterdam!

Romani în Rotterdam

Romani în Rotterdam