Admirati Olanda de la inaltime cu un zbor cu adevarat unic! Acest punct de reper al Olandei este un mod de neuitat pentru a cunoaste Olanda. Veti zbura peste toate principalele atractii turistice din Olanda! Vederi uimitoare ale peisajului olandez. Bucurati-va de senzatia de a va ridica deasupra solului si mirosuri diferite! Unul dintre reperele unice din Olanda.

Amsterdamul cu mandrie a adaugat un nou punct de reper pe lista sa. Acesta este un punct de reper al Olandei, situat in cartierul nordic din Amsterdam, intre cinematograful EYE si turnul de vizionare A’DAM Lookout. Daca veti vizita parcul de distractii “This is Holland” acesta va ofera o experienta cu adevarat unica si un nou punct de vedere asupra Tarilor de Jos – de la inaltimea zborului de pasare!

Vederea Olandei din aer

Aflati cum s-a format Olanda, cum patru milioane de oameni traiesc sub nivelul marii si rezista in mod constant atacurilor apelor. Olandezii sunt oameni persistenti si darji. Aflati cum au reusit sa creeze acest peisaj uimitor, spre deosebire de oricare altul din lume – cu baraje, stalpi si morile de vant.

Experienata unica
Cel mai important punct de referinta pentru This is Holland: un zbor virtual. Datorita celei mai recente tehnologii, acesta oferta va face cunostinta cu principalele atractii din Olanda, oferind o experienta de zbor unica. Sala este echipata cu un ecran sferic imens, iar efectele speciale – vantul, ceata si mirosurile diferite – creeaza impresia ca intr-adevar plutesti in aer, zburati de-a lungul digurilor, fara teama de furtunile puternice. Asadar, fixati centurile de siguranta si pregatiti-va pentru un zbor de neuitat!

Ce veti vedea?
Zborul va va oferi o imagine de ansamblu cu adevarat unica a numeroaselor atractii olandeze. Veti vedea canale, campuri de lalele si rezervatii naturale, cum ar fi Marea Wadden, precum si cel mai vechi parc natural din Olanda, Veluwez.

Municipalitatile, organizatiile de mediu si UNESCO au acordat permisiunea speciala programului This Is Holland pentru a filma de la inaltimea norilor a tuturor siturilor Patrimoniului Mondial din Olanda.

Kami justkomendasikan: Combinati vizita la parcul de distractii This Is Holland cu urcare pe puntea de observare A’DAM Lookout, unde veti avea o vedere frumoasa la Amsterdam si cu o plimbare prin cartierul NORD din Amsterdam, unul dintre cele mai creative locuri din capitala.

Vederea Olandei din aer

Vederea Olandei din aer