Duminic─â, 2 iunie 2019 la 20:00 formatia Zdob si Zdub la Haga va fi la Haga. Asadar cine vrea sa mearga la concert este bine venit. Adresa evenimentului Paard, Prinsegracht 12, 2512 GA Haga. Pentru rezervari puteti suna la numarul de telefon +31 70 750 3434 sau pe email la info@paard.nl, oricine poate veni, dar trebuie sa va luati bilete din timp, locuri limitate! Incepand de azi avem pe site o rubrica speciala pentru evenimentele de acest gen din Olanda ce se adreseaza romanilor si moldovenilor in mod special.

Zdob si Zdub la Haga pe 2 iunie

Pretul unui bilet la concertul Zdob si Zdub de la Haga de pe 2 iunie este 35 de euro, dar se poate achizitiona si un pachet de 10 bilete cu doar 250 de euro. Evident ca preturile sunt pentru cei ce se grabesc, cu cat ne apropiem de ziua concertului acestea se pot scumpi sau si mai rau, se pot epuiza! Deci daca vrei sa cumperi un bilet online, o poti face de aici! Exista si varianta VIP, la 50 de euro!

Esti fan Zdob si Zdub si esti in Olanda? Acum este cazul sa mergi la concertul lor la Haga pe data de 2 iunie. Romani si moldoveni, hai sa ascultam impreuna muzica buna! Rezervati bilete din timp, pentru a fi siguri ca puteti merge la concerte! Distractie placuta tuturor!

Zdob si Zdub la Haga

Zdob si Zdub la Haga pe 2 iunie