Sosirea in Olanda prin Amsterdam Schiphol Airport este intotdeauna o placere. Cand va intoarceti acasa dupa o vacanta, incercati sa alocati timp pentru Schiphol. Aflati ce va poate oferi aeroportul care este un oras intreg!

Aeroportul Amsterdam Schiphol Airport este unul dintre cele mai mari aeroporturi din Europa.¬†Cunoasteti Amsterdam Schiphol Airport din interior, mergand intr-un tur unic “In spatele scenei”.

Aeroportul Amsterdam Schiphol Airport este cel mai mare aeroport din Olanda si unul dintre cele mai mari din Europa. In 2013, Aeroportul Schiphol a primit titlul de “Cel mai bun aeroport din Europa”. In Amsterdam Schiphol Airport nu va veti plictisi nici pentru un minut.

Cumparaturi fara frontiere
Aeroportul Amsterdam Schiphol Airport are o gama larga de magazine, de la “Victoria’s Secret” si “Burberry” pana la “Gassan Diamonds” si chiar “Herm√®s”. Magazinele sunt deschise sapte zile pe saptamana.

Daca preferati sa va relaxati, petreceti timp in biblioteca aeroportului, cazinoului sau salonul de frumusete “Dr Fish Spa”. Sala pentru copii “Kids Forest” este o adevarata sarbatoare pentru copii. Si, desigur, la dispozitia dumneavoastra sunt multe si bune magazine si restaurante.

Muzeul de Stat
In plus fata de numeroasele magazine, alimentare si facilitati de agrement, Amsterdam Schiphol Airportl ofera si un program cultural al Muzeului de Stat. Filiala Muzeului de Stat din Amsterdam este primul muzeu din lume situat pe aeroport; prezinta lucrari originale ale maestrilor olandezi Rembrandt si Vermeer. Muzeul de Stat este situat pe bulevardul Holland si este deschis publicului zilnic de la 7:00 la 20:00.

Prezentarea lui Amsterdam Schiphol Airport din interior
Sunteti interesat sa vedeti cum functioneaza totul la aeroport? Amsterdam Schiphol Airport ofera o excursie “In spatele culiselor lui Schiphol”. Faceti rezervarea in avans a biletului, deoarece grupurile se formeaza foarte repede. Turul este usor de combinat cu intoarcerea acasa daca plecati de la Amsterdam Schiphol Airport, iar durata acestui tur este de peste o ora.

Amsterdam Schiphol Airport

Prezentarea lui Amsterdam Schiphol Airport din interior