Vizita de la Amsterdam nu va fi completa daca nu va veti bucura de canalele sale, care sunt un simbol al Amsterdamului si reprezinta o valoare culturala si istorica importanta. In 2010, Comitetul Patrimoniului Mondial a decis sa includa inelul Canalelor din Amsterdam din secolul al XVII-lea pe Lista Patrimoniului Mondial UNESCO.

1. Merita sa descoperiti acest obiectiv unic din Lista Patrimoniului Mondial UNESCO.
2. Faceti o plimbare de-a lungul caselor vechi de secole construite de-a lungul canalelor.
3. Navigati prin canale si admirati Inelul Canaleor de pe apa.

Canalele din Amsterdam sunt inscrise pe Lista Patrimoniului Mondial UNESCO.

Potrivit Comitetului Patrimoniului Mondial UNESCO, canalele sunt un patrimoniu cultural de “valoare enorma la nivel mondial”. Autoritatile municipale din Amsterdam depun, de asemenea, toate eforturile pentru a pastra si proteja canalele.

Canalele din Amsterdam care trebuie vizitate

In ciuda faptului ca fiecare canal este frumos si unic in felul sau, exista mai multe canale pe care ar trebui sa le vizitati cu siguranta:

– “Bendul de Aur”: de-a lungul canalului, care se intinde de la Leidsestrat la Veizelstrat, exist o serie de case de canale cele mai frumoase si mai maarete din Amsterdam.
– O vedere, cincisprezece poduri: de la podul de la coltul canalelor Regulatorsgracht si Herengracht se deschide o vedere unica a celor cincisprezece poduri. Asigurati-va ca stati pe partea impara a strazii.
– Magere-Brug: Magere-Brug (“Podul slab”) este unul dintre cele mai frumoase poduri din Amsterdam. Noaptea, podul este evidentiat in stil romantic.
– Turul Canalelor: Bucurati-va de canalele si casele pitoresti de pe canale de pe apa, deplasandu-va cu una dintre numeroasele excursii de-a lungul canalelor din Amsterdam.

Croazierele pe canale
Excursiile cu barca sunt cel mai bun mod de a va bucura de vederile canalelor din Amsterdam. Puteti inchiria un catamaran si explora centura canalului in ritmul propriu. Daca nu doriti sa va grabiti, faceti o excursie pe canal, unde ghidul va va familiariza cu istoria orasului Amsterdam.