Portalul de locuri de munca pentru romanii din Diaspora a ajuns astazi sa primeasca noi oferte de munca pentru romanii din Olanda, asa ca am decis sa deschidem si aici o rubrica separata, unde cei ce ofera locuri de munca – in special pentru bone si menajere – sa poata posta anuntul lor gratuit.

Bona in Olanda

Munca de bona este una destul de bine platita in Olanda, de aceea sugeram romanilor din Olannda sa isi recruteze bonele din randul cititorilor portalului nostru, nu pentru ca am avea noi ceva deosebit, insa pentru ca vrem sa ajutam romancele sa-si gaseasca un loc de munca stabil in Olanda.

Primul pas fiind acela de a ne ajuta reciproc, in perioada in care bona – fie ca este deja in Olanda, fie ca este in Romania – va avea timp sa se ocupe de viitorul ei in Olanda. Va invata limba mai bine, se va acimoda cu viata de acolo, in asa fel incat la expirarea contractului de munca la actualul ofertant sa se poata angaja fara probleme in Olanda.

Castigam cu totii, iar asta cred ca e cel mai important, sa ne ajutam compatriotii, oricat ar fi unii de rai, in general suntem un popor de oameni buni! Multa bafta, trimiteti CV-uri detaliate pentru a fi publicate pe site! Toate CV-urile si anunturile vor fi publicate si pe FaceBook pe pagina diasporei romanesti, pe cea a site-ului Caut Bona si pe cea de Comunicate de presa a romanilor din Diaspora.