Capitala Olandei este orasul Amsterdam, prin urmare era firesc sa avem pe site si cateva pagini dedicate acestui important oras, port si centru cultural din tara lalelelor. Printre cei 758.198 locuitori sunt si multi romani, de aceea aveti acum posibilitatea sa intrati in legatura cu ei. Comunitatea romaneasca din Amsterdam se bucura sa va primeasca in randurile ei, indiferent daca ati ajuns deja in Olanda sau va pregatiti sa emigrati in tara lalalelelor.

Daca tinem cont de succesul avut cu primul forum gratuit al romanilor din Amsterdam, speram sa ajungem si cu noul site la cel putin aceleasi rezultate, in cel mai scurt timp. Probabil ca nu vom mai reusi sa adunam colaboratorii de atunci, au trecut 10 ani, insa speram sa ne formam un nou grup de prieteni care sa ne sprijine in completarea informatiilor despre viata in Olanda, iar daca suntem la rubrica dedicata orasului Amsterdam, poate gasim pe cineva din oras sa ne ajute in mod voluntar.

Portalul 4Eu.info va ramane ca punct de plecare pentru intreaga diaspora romaneasca, am cautat mult pana am gasit un domeniu care sa reuneasca intreaga Europa, speram noi ca am gasit exact ceea ce ne trebuie. Pe parcurs vom avea pe langa rubricile destinate fiecarui oras si un site special unde veti gasi toate informatiile legate de orasul respectiv.

Consulatul Onorific al Romaniei la Amsterdam

cea mai utila adresa pentru romanii din Amsterdam este cea a Consulatul Onorific al Romaniei a carui adresa este: Veilingweg 1, 1696 Aj Oosterblokker Amsterdam. Pentru ambasada va trebui sa mergeti la Haga sau sa sunati la numerele de telefon  +31 (0)70 354 15 80 si in caz de urgente la +31 (0)6 22 82 33 00.

Romani in Amsterdam