Imbucurator este faptul ca ieri am primit un email de la un grup de romani din Assen, cu rugamintea de a crea o pagina separata pentru romanii din Olanda ce locuiesc in Assen. Iata ca am facut deja acest lucru, in speranta ca de azi inainte acestia vor trece pe aici si vor lasa mesajele lor cu informatii legate de voata din Olanda si despre comunitatea romaneasca de aici. Va reamintim ca puteti apela cu incredere la serviciile Ambasadei Romaniei in Olanda pentru problemele legale si la site-ul nostru pentru informatii ce vin direct din sanul comunitatii.

Assen este capitala  provinciei Drenthe, unde locuiesc peste 60.000 de olandezi impreuna cu o mica comunitate de romani, despre care ne-a scris Gerorge. Faptul ca in tara lalelelor sunt atat de multi romani nu poate decat sa ne pucure, iar portalul 4Eu.Info va sprijini cu tot ceea ce poate romanii din Olanda, Belgia sau Luxemburg, le va pune spatiu publicitari la dispozitie si speram noi ne vom vedea in curand si pe o pagina de FaceBook proprie.

Am fost in Assen doar de doua ori, orasul mi-a placut pentru ca asemenei majoritatii oraselor din Olanda este curat, cu oameni zambitori. M-am plimbat cu bicicleta si am visat la vremea cand si in Romania vei avea piste de biciclisti pe care sa te deplasezi in liniste si fara teama de a fi lovit de o masina. Sper sa conving la viiotoarea mea vizita in Olanda cat mai multi romani sa inceapa o afacere cu kit-uri de goblen de la Luca’s Chisinau, dar despre subiectul acesta vom discuta cu alta ocazie!

Romanii din Assen