Am decis sa deschidem rubrica News cu o idee de afaceri pentru romanii stabiliti in Olanda, o tara unde frumosul este la el acasa. Poate ca deja ati auzit despre goblenuri si despre cel mai mare producator de kit-uri din Moldova, firma Luca’s Chisinau. Impreuna cu site-ul Kit Goblen va propunem sa deveniti afiliat si sa vindeti aceste frumoase kit-uri in Olanda. Castigul poate nu este fenomenal la inceput, insa cu timpul cu siguranta ca se ajunge de la sute de euro la cateva mii lunar. Puteti deveni distribuitor destul de simplu, cu un singuir click aici!

Goblene Luca’s in Olanda

Luca'sGoblenele de la Luca’s Chisinau au ajuns in toata lumea, in insulele Azore, Canada si Australia, de ce sa nu le gasim si in Olanda, mai ales ca modele noi apar atat de des, incat va veti indragosti de ele la prima vedere. Viata ne poate rezerva din cand in cand si surprize placute, iar vanzarea de kit-uri de goblene nu este o munca grea, mai ales daca iti si place ceea ce faci. Preturile sunt modice, deci sansa de a vinde este mare. Trebuie doar sa le promovezi putin, iar pagina si grupul de pe FaceBook te pot ajuta foarte mult, aproape 2000 de persoane sunt acolo pentru a te ajuta.

Unde pot sa vad oferta de kit-uri de la Luca’s Chsinau? Pe site-ul Luca’s gazduit de portalul 4Art. Pentru mai multe detalii scrieti pe adresa de email eu.goblen[at]gmail.com, cereti detaliile pe care le doriti si veti primi raspuns in maxim 48 de ore.

Goblen Luca-s