Am tinut cu Olanda la fotbal inca din clasa a treia sau a patra, cand am inceput sa joc fotbal cu nasturi iar colegul si preietenul meu Mihai Antonescu, impreuna cu Ciuclea Demetrius si Dinu Adrian participau la meciurile noastre de campionat mondial. Eu eram cu Olanda iar Mihai cu Franta. Am asistat la finala dintre Argentina si Olanda in 1978, cand olandezii au pierdut in extremis. Iata ca si acum au facut un joc de asteptare si au pierdut la loviturile de la 11 metri. Imi aduc aminte cu drag de Ruud Krol sau de cei doi frati: Willy van de Kerkhof si René van de Kerkhof. La fel de iubiti erau si Johnny Rep sau Johan Neeskens, Arie Haan si Rob Rensenbrink.

Pacat ca niciunul dintre colegii mei de clasa [ sa zic mai corect colegii de liceu ] nu sunt in Olanda. Ma gandesc pe unde o fi Mihai antonescu sa Ciuclea Demetrius. Pe adrian Dinu l-am vazut deseori in Campina, insa pe cei doi niciodata de la terminarea liceului Nicolae Grigorescu din Campina. Dar sa revenim la semi-finala din 2014, cand spre dezamagirea mea Olanda a pierdut iar. Cele doua ratari la loviturile de departajare au fost copilaresti, iar kocul la mijlocul terenului nu aduce goluri.

Marcatori pentru Olanda: Robben si Kuyt iar cei doi care au ratat sunt Vlaar si Sneijder, deci asta e baieti, portocala a ramas amara si anul acesta!

Olanda la CMF